Semnificatia Menstruatie In Vis Semnifica

revolut50delei

Menstruatie

1 Menstruatia poate sugera o legatura cu latura noastra creativa, care genereaza noi idei si poate da nastere unor „copii“ mai frumosi. Stabilim o legatura cu misterul vietii si cu impulsul procreatiei.

2 Deoarece menstruatia face parte din viata obisnuita a oricarei femei, aparitia ei in visul unei femei poate sugera constientizarea propriei sexualitati. In visul unui barbat insa, poate fi interpretata ca un semnal de alarma asupra fricii sale in privinta relatiei cu o femeie. De asemenea, mai poate indica latura sa feminina si nevoia de a-si intelege propria sensibilitate.

3 Menstruatia mai poate simboliza si ciclul vietii si misterul feminin. Numai in societatile patriarhale aceasta este perceputa ca fiind ceva impur.

Menstruatie , Vis cu Menstruatie , am visat Menstruatie , talmacire vis cu Menstruatie , interpretare vise cu Menstruatie , Menstruatie in vis, semnificatie Menstruatie in vis, ce inseamna daca visez Menstruatie , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Menstruatie , visez Menstruatie , am visat Menstruatie , semnificatie Menstruatie in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -