Semnificatia Medium In Vis Semnifica

revolut50delei

Medium

1 Atunci cand visam ca facem o vizita unui medium inseamna ca suntem in cautarea unui mod de a intra in contact cu subconstientul nostru sau cu o alta dimensiune. De asemenea, este posibil sa incercam sa ne punem intuitia in alerta si sa o folosim in mod cu totul diferit fata de trecut.

2 A visa ca avem calitati de medium sugereaza ca suntem constienti de un potential de forte si energii de care credem ca beneficiem in viata de fiecare zi.

3 A visa un medium, indiferent de ipostaza in care apare, poate reprezenta dorinta persoanei care are acest vis de a comunica cu cei morti. Acest lucru nu inseamna ca este vorba de morti in sensul propriu al cuvantului, ci ca se poate vorbi de acele aspecte „moarte“ din existenta celui care viseaza, acele lucruri pe care doreste sa le readuca la viata.

Medium , Vis cu Medium , am visat Medium , talmacire vis cu Medium , interpretare vise cu Medium , Medium in vis, semnificatie Medium in vis, ce inseamna daca visez Medium , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Medium , visez Medium , am visat Medium , semnificatie Medium in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -