Semnificatia Mantra In Vis Semnifica

revolut50delei

Mantra

1 O mantra (incantatie) reprezinta producerea unui sunet care corespunde unui nume sau ipostaze ale unui zeu, creand o emotie pozitiva. Adeseori are o masura de trei silabe si este o modalitate de a ne apropia atat de centrul propriei persoane, cat si de centrul universului. In vise, poate aparea ca sunetul propriului nume (vezi fi Nume). Este cheia personala spre cunoasterea universala.

2 Concentrarea intensa si exercitiile repetate, necesare pentru a ne impregna in minte si in suflet conceptul de Dumnezeu, combinate cu un sentiment de unire spirituala, reprezinta o activitate constienta, menita sa conduca la o stare de liniste. Rostirea mantrei poate avea un efect puternic asupra starii noastre din vis, permitandune sa fim mai concentrad in timpul visului. Astfel, putem sa recunoastem spontaneitatea imaginilor evocate de mantra cand acestea isi fac aparitia in vis.

3 Din perspectiva spirituala, sunetele repetate induc o schimbare a starii de constienta si de perceptie. Mantra permite o schimbare pozitiva si deschide calea spre intelepciune si cunoastere.

Mantra , Vis cu Mantra , am visat Mantra , talmacire vis cu Mantra , interpretare vise cu Mantra , Mantra in vis, semnificatie Mantra in vis, ce inseamna daca visez Mantra , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Mantra , visez Mantra , am visat Mantra , semnificatie Mantra in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -