Semnificatia Maimuta In Vis Semnifica

visepufoase.ro vivacredit.ro

 

Maimuta

 

Imaginea maimutei descrie latura infantila, copilareasca si infranata a personalitatii noastre. De asemenea, maimuta mai poate simboliza zburdalnicia, obraznicia si curiozitatea. In vreme ce acestea sunt privite de obicei ca porniri regresive, curiozitatea vie mentine o buna dispozitie mai mult decat necesara.

Maimuta – Istetime, spirit descurcaret, veselie, energie, optimism, distractie, neatentie, pripeala, graba, repeziciune, gafe, prezenta de spirit, capacitatea de a invata de la altii, nevoia unui exemplu, probleme sau situatii privite de la originea lor, nevoia de a urma niste sfaturi de la persoane cu mai multa experienta; (in cusca) lipsa sau reprimarea celor de mai sus, frustrari, oprelisti, discpilina impusa, rigiditate.

vivacredit.ro
Maimuta , Vis cu Maimuta , am visat Maimuta , talmacire vis cu Maimuta , interpretare vise cu Maimuta , Maimuta in vis, semnificatie Maimuta in vis, ce inseamna daca visez Maimuta , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Maimuta , visez Maimuta , am visat Maimuta , semnificatie Maimuta in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: