Semnificatia Mai In Vis Semnifica

revolut50delei

Mai

1 Maiul este un simbol al autoritatii si puterii masculine. Aparitia in vis a unui obiect precum un cio- can {vezi si Ciocan) sau un mai sugereaza ca este posibil sa folosim o forta sau o putere nepotrivita si exagerata pentru a obtine un anumit rezultat.

2 Maiul semnifica ,si vointa conducatoare, iar aparitia unui astfel de obiect in vis indica posibilitatea de a ne afla in situatia in care fortam lucrurile sa se desfasoare intr-un mod care nu este neaparat cel mai potrivit in situatia respectiva.

3 Un mai poate sugera si un anumit tip de forta si de energie spirituala. Trebuie totusi sa fim constienti de cantitatea de forta si de energie canalizata intr-o anume directie.

Mai , Vis cu Mai , am visat Mai , talmacire vis cu Mai , interpretare vise cu Mai , Mai in vis, semnificatie Mai in vis, ce inseamna daca visez Mai , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Mai , visez Mai , am visat Mai , semnificatie Mai in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -