Semnificatia Lupta In Vis Semnifica

revolut50delei

Lupta

1 Daca visam ca suntem prinsi intr-o lupta, acest lucru sugereaza de obicei, ca ne confruntam cu ne- voia noastra de independenta. De asemenea, este posibil sa simtim nevoia de a ne exprima furia si frustrarea si tendinta subconstienta de a ne face singuri rau. La fel de bine poate fi vorba si despre dorinta de a rani pe altcineva, desi acest lucru ar fi de-a dreptul inacceptabil in lumea reala.

2 Actiunea de a riposta atunci cand suntem atacati constituie un mecanism natural de aparare, asa incat in momentul in care ne simtim amenintati de ceva in existenta cotidiana, adeseori in visele noastre vom simti nevoia sa apucam taurul de coarne si sa luptam pana la capat in respectiva situatie.

3 O lupta simbolizeaza un conflict spiritual. Cel care viseaza ar trebui sa incerce sa descopere unde si, mai ales, de ce s-a iscat acest conflict si sa faca eforturile necesare pentru a-l aplana intr-o maniera mai subtila decat cu „armele la vedere“.

Lupta , Vis cu Lupta , am visat Lupta , talmacire vis cu Lupta , interpretare vise cu Lupta , Lupta in vis, semnificatie Lupta in vis, ce inseamna daca visez Lupta , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Lupta , visez Lupta , am visat Lupta , semnificatie Lupta in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -