Semnificatia Lupa In Vis Semnifica

revolut50delei

Lupa

1 Atunci cand in vis un obiect apare supradimensionat, ni se atrage atentia asupra unui anumit aspect al vietii noastre. A folosi o lupa sugereaza ca ar trebui sa ducem la bun sfarsit acele lucruri care ne preocupa in fiecare zi. Acestea fac parte din viata noastra obisnuita, iar noi avem puterea de a schimba ceva pornind de la ceea ce detinem deja.

2 Atunci cand ne dam seama ca lupa prin care privim un obiect este importanta, si nu obiectul in sine, constientizam de fapt puterea de a stapani o anumita situatie.

3. Pardciparea la anumite forme de manifestare spirituala presupune intai de toate o mai mare grija pentru propriile manifestari. Pentru o astfel de actiune este nevoie de o privire mai atenta asupra propriei persoane.

Lupa , Vis cu Lupa , am visat Lupa , talmacire vis cu Lupa , interpretare vise cu Lupa , Lupa in vis, semnificatie Lupa in vis, ce inseamna daca visez Lupa , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Lupa , visez Lupa , am visat Lupa , semnificatie Lupa in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -