Semnificatia Luna In Vis Semnifica

revolut50delei

Luna

1 Luna simbolizeaza latura emotionala si cea feminina. Reprezinta intuitia, sensibilitatea, dragostea si romantismul. Aparitia ei in vise sugereaza legatura cu latura noastra misterioasa. Adeseori, in vise, Luna poate reprezenta si imaginea mamei sau relatia noastra cu aceasta.

2 De multa vreme se stie ca Luna are un efect psihologic asupra omului. In vechime, se considera ca Luna guverneaza emotiile masculine si ocroteste intuitia feminina. Chiar si in zilele noastre se mai pastreaza aceasta simbolistica. In visul unui barbat, aparitia Lunii arata ca acesta si-a infruntat si si-a acceptat fie latura intuitiva, fie teama fata de femei. In visul unei femei, sugereaza relatiile pe care femeile le stabilesc intre ele pe fondul unei intuitii comune.

3 Luna simbolizeaza Zeita Mama, latura intunecata si obscura a Sine- lui. De asemenea, poate fi asociata ideii de intangibilitate.

Luna , Vis cu Luna , am visat Luna , talmacire vis cu Luna , interpretare vise cu Luna , Luna in vis, semnificatie Luna in vis, ce inseamna daca visez Luna , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Luna , visez Luna , am visat Luna , semnificatie Luna in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -