Semnificatia Lumanare In Vis Semnifica

revolut50delei

Lumanare

1 In vremurile pagane, lumanarea si faclia simbolizau dispersarea intunericului si o anumita forma de idolatrie. A visa lumanari indica incercarile pe care le facem pentru a ne clarifica un aspect pe care nu il intelegem. Prin urmare, lumanarile de pe tortul aniversar pot sugera o tranzitie de la vechi la nou. Aprinderea unei lumanari sugereaza ca dovedim curaj si tarie sufleteasca sau ca cerem ceva de care avem nevoie.

2 De vreme ce in ziua de azi lumanarile nu mai sunt atat de folosite in scop practic, la nivel psi- hologic pot reprezenta cunostinte sau invataturi ce nu au fost pe deplin asimilate. De asemenea, pot simboliza controlul nostru asupra propriei magii.

3 Simbolurile atribuite lumanarilor se refera la iluminare, intelepciune, vigoare si frumusete.

Lumanare , Vis cu Lumanare , am visat Lumanare , talmacire vis cu Lumanare , interpretare vise cu Lumanare , Lumanare in vis, semnificatie Lumanare in vis, ce inseamna daca visez Lumanare , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Lumanare , visez Lumanare , am visat Lumanare , semnificatie Lumanare in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -