Semnificatia Lovitura In Vis Semnifica

revolut50delei

Lovitura

1 Agresivitatea poate fi descrisa prin multe modalitati, iar a visa ca lovim pe cineva reprezinta adeseori un mijloc de exprimare a agresivitatii intr-o maniera acceptabila. Nu este neaparat necesar insa ca acesta sa fie fi comportamentul nostru din timpul starii de veghe. A visa ca suntem loviti de altcineva denota o tendinta de victimizate.

2 A lovi o minge in vis sugereaza nevoia de autocontrol, dar si pe aceea de control asupra circum- stantelor exterioare.

3 O lovitura poate fi interpretata simbolic in sensul de nevoie a motivatiei spirituale. Aceasta poate fi chiar imboldul de care aveam nevoie pentru a ne continua (sau a ne incepe) calatoria spirituala.

Lovitura , Vis cu Lovitura , am visat Lovitura , talmacire vis cu Lovitura , interpretare vise cu Lovitura , Lovitura in vis, semnificatie Lovitura in vis, ce inseamna daca visez Lovitura , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Lovitura , visez Lovitura , am visat Lovitura , semnificatie Lovitura in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -