Semnificatia Loterie In Vis Semnifica

revolut50delei

Loterie

1 Loteria, mai cu seama in climatul social actual, sugereaza ideea unui castig prin asumarea unor riscuri. A visa ca am castigat la loterie poate fi un indiciu ca, in viata de zi cu zi, cel care viseaza este fie este norocos, fie ingenios. A visa ca am pierdut la loterie poate releva faptul ca o alta persoana detine controlul asupra destinului nostru.

2 Imaginea unei loterii scoate in evidenta existenta unui amalgam de sisteme de convingeri si credinte, unele dintre acestea valide, altele nu. Ideea de selectie la intamplare, indeosebi in forma tehnicizata, se leaga in acest fel de teoria unui univers mecanic. Loteria denota, de asemenea, atitudinea celui care viseaza fata de lacomie sau de saracie si fata de principiul castigului datorat mai degraba norocului decat efortului personal.

3 Din perspectiva spirituala, loteria simbolizeaza capacitatea de asumare a riscurilor, de a ne increde in soarta mai mult decat in judecata

Loterie , Vis cu Loterie , am visat Loterie , talmacire vis cu Loterie , interpretare vise cu Loterie , Loterie in vis, semnificatie Loterie in vis, ce inseamna daca visez Loterie , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Loterie , visez Loterie , am visat Loterie , semnificatie Loterie in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -