Semnificatia Locuri In Vis Semnifica

revolut50delei

Locuri

1 Cand ambianta sau decorul unui vis ies in mod special in evidenta, ne este de fapt transmis un mesaj sau o informatie. Uneori, acest loc reflecta starea si dispozitia noastra sufleteasca sau ne aminteste de un loc special, cu o semnificatie aparte pentru noi, alteori ne aduce aminte de anumiti oameni.

2 Simbolistica atribuita diferitelor locuri ne poate oferi informatii pretioase in ceea ce privejte „pei- sajul“ nostru interior. Un loc care devine fertil sau mai luminos pe parcursul desfasurarii visului este un indiciu ca un anumit aspect al personalitatii celui care viseaza, pe care acesta nu l-a identificat pana atunci sau l-a considerat neplacut, prezinta acum o oportunitate de dezvoltare. Locurile neprimitoare sau peisajele linistite simbolizeaza perspectiva subiectiva a celui care viseaza asupra lumii. Tara in care se petrece visul poate trezi unele rezonante in mintea noastra. De exemplu, pentru cei mai multi dintre oameni, America semnifica viteza cu care se petrec lucrurile, o cultura predominant comerciala, Anglia este perceputa ca o cultura care impune limite si conformism, iar Franta simbolizeaza masculinitate energica, si exemplele ar putea continua. Provincia, regiunile rurale sugereaza sentimentul de libertate. Scenele complexe, alcatuite dintr-o suita de imagini usor de recunoscut, sugereaza calitati, idealuri sau stari sufletesti care pun in evidenta informatiile din vis si care pot avea o anumita semnificatie pentru viitor sau apar pentru ca se asociaza adeseori. Locul natal al celui care viseaza simbolizeaza un spatiu protector, lipsit de pericole. Un loc insorit si calduros sugereaza veselie si vioiciune, in vreme ce un peisaj innorat si intunecos sugereaza disperare si tristete. Locurile intunecate pot fi o reprezentare a inconstientului. Un loc familiar adesea ne va purta inapoi, spre varsta copilariei sau la timpul in care studiam, iar un loc extraordinar de frumos ne va ingadui sa dam frau liber fanteziei, astfel incat sa folosim cat mai mult creativitatea noastra. Junglele sunt asociate labirintului si intelegerii propriei sexualitati. Un spatiu resimtit ca apasator sugereaza un fost loc de refugiu, dar care in prezent si-a pierdut aceasta calitate. Un loc adapostit sugereaza liniste si siguranta. Locurile necunoscute semnifica laturi ale personalitatii noastre pe care nu le cunoastem. Un loc care ne pare familiar, dar pe care nu il cunoastem reprezinta o situatie de care fugim fara incetare in viata de zi cu zi. Spatiile largi, deschise arata libertatea de miscare. Un loc nefamiliar semnifica acele aspecte ale personalitatii noastre pe care nu le constientizam.

3 Ungherul sugereaza un loc care ne permite sa ne orientam cel mai bine folosind informatiile de care dispunem.

Locuri , Vis cu Locuri , am visat Locuri , talmacire vis cu Locuri , interpretare vise cu Locuri , Locuri in vis, semnificatie Locuri in vis, ce inseamna daca visez Locuri , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Locuri , visez Locuri , am visat Locuri , semnificatie Locuri in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -