Semnificatia Linie In Vis Semnifica

revolut50delei

Linie

1 O linie poate marca in vis un hotar sau poate sugera o masuratoare. De asemenea, mai poate semnifica o legatura intre doua obiecte cu scopul de a scoate in evidenta o anumita similaritate care nu e imediat observabila. Un fir de oameni sau o coada formata de acestia sugereaza ordinea impusa cu un anumit scop. Daca persoana care viseaza asteapta la rand, scopul formarii acestui sir va deveni extrem de important. Atunci cand in vis ne apare o linie stramba, cel mai adesea simtim nevoia sa consemnam ciudatenia, ca o lipsa a echilibrului sau ca prezenta unei stari proaste. De asemenea, poate indica o oarecare lipsa de sinceritate in relatiile noastre cu ceilalti.

2 Din punct de vedere psihologic, tindem sa avem nevoie de limite, de linii de demarcatie, iar aces- tea pot fi interpretate prin prisma simbolisticii onirice in aspecte ce pot parea improbabile in viata reala. De exemplu, a depasi o linie sugereaza ca suntem suficient de curajosi pentru a ne asuma ris- curi. Atunci cand visam o linie stramba, trebuie sa recunoastem in noi capacitatea de a ne lasa distraji de la respectarea unor valori precum adevarul sau onestitatea.

3 La nivel spiritual, linia a carei prezenta o observam in vise poate fi de o mare relevanta. Linia dreapta poate reprezenta timpul si capacitatea de a merge atat inainte, cat si inapoi. Atunci cand este orizontala, linia simbolizeaza lumea pamanteasca, in vreme ce pozitionata pe verticala, aceeasi linie semnifica lumea spirituala, ipostaza activa §i axul cosmic. Abaterea de la norma intr-un sens spiritual poate constitui o prabusire a standardelor pe care ni le-am impus. Daca reusim sa ne dam seama de acest lucru, in visele noastre va aparea intotdeauna imaginea unei linii strambe.

Linie , Vis cu Linie , am visat Linie , talmacire vis cu Linie , interpretare vise cu Linie , Linie in vis, semnificatie Linie in vis, ce inseamna daca visez Linie , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Linie , visez Linie , am visat Linie , semnificatie Linie in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -