Semnificatia Lichid In Vis Semnifica

revolut50delei

Lichid

1 Lichidele pe care le observam in vis pot avea mai multe semnificatii. Pentru ca sunt intotdeauna asociate curgerii, pot sugera ideea ca trebuie sa ingaduim sentimentelor noastre sa curga liber. Culoarea lichidului (vezi si Culori) poate fi importanta, deoarece ne poate oferi indicii exacte asupra sentimentelor sau emotiilor cu care ne confruntam. Rosul poate sugera furia, in vreme ce violetul simbolizeaza aspiratiile de natura spirituala.

2 Cand o anumita substanta din vis este un lichid neobisnuit, trebuie sa constientizam faptul ca in viata de zi cu zi ne aflam intr-o situatie care ar putea sa nu ramana stabila. In acest punct, trebuie sa fim pregatiti sa ne lasam purtati de curent pentru a putea valorifica la maximum potentialul oferit de respectiva situatie. Unul dintre simbolurile asociate lichidelor este acela al lichiditatilor, adica al lucrurilor de valoare si al proprietatilor pe care le putem dobandi, fie la nivel fizic, fie la cel emotional.

3 Un simbol extrem de puternic al procesului de dezvoltare spirituala il constituie aurul lichid, care poate semnifica forta si energie.

Lichid , Vis cu Lichid , am visat Lichid , talmacire vis cu Lichid , interpretare vise cu Lichid , Lichid in vis, semnificatie Lichid in vis, ce inseamna daca visez Lichid , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Lichid , visez Lichid , am visat Lichid , semnificatie Lichid in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -