Semnificatia Leu In Vis Semnifica

revolut50delei

Leu

1 Imaginea leului poate semnifica in vis atat cruzimea, cat si puterea.

2 In termeni psihologici, leul reprezinta toate acele calitati pe care le poseda: maretie, putere, mandrie, curaj etc. Este mai usor sa recunoastem necesitatea de a regasi aceste atribute in noi insine atunci cand sunt simbolizate prin altceva.

3 In plan spiritual, leul simbolizeaza toate acele atribute care sunt asociate principiului focului. Este un simbol ambivalent, caci reprezinta si binele, si raul. Este parte integranta in identificarea celor patru elemente: foc, pamant, aer si apa, fiind asociat focului.

Leul este simbolul maretiei, puterii si curajului. De asemenea, poate reprezenta eul si pasiunile asociate acestuia. Daca visam ca ne luptam cu un leu, se intrevede posibilitatea unei reusite, atata vreme cat leul nu ne invinge sau nu este ucis. Un leu care mananca oameni releva un aspect al perso nalitatii care a scapat de sub control, amenintandu-ne atat pe noi, cat si mediul nostru inconjurator. Imaginea unui leu intins langa un miel indica fie o comuniune, fie existenta unei compatibilitati intre elemente de natura opusa; instinctul si intelectul mina in mana.

Leu , Vis cu Leu , am visat Leu , talmacire vis cu Leu , interpretare vise cu Leu , Leu in vis, semnificatie Leu in vis, ce inseamna daca visez Leu , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Leu , visez Leu , am visat Leu , semnificatie Leu in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -