Semnificatia Lepros In Vis Semnifica

revolut50delei

Lepros

1 A visa un lepros sugereaza ca suntem constienti de un anumit aspect al nostru pe care il percepem ca fiind impur. Simtim ca am fost respinsi de societate, fara a sti exact de ce s-a intamplat acest lucru. De asemenea, este posibil sa simtim ca am fost, in vreun fel, corupti.

2 Daca ingrijim un lepros, visul nostru releva ca trebuie sa acordam atentie acelor parti din noi insine pe care le consideram impure, mai degraba decat sa incercam sa ne debarasam de ele. Daca leprosul ne ofera ceva, aceasta imagine poate sugera ca trebuie sa invatam o lectie despre umilinta.

3 Din perspectiva spirituala, prezenta unui lepros in vis poate fi un indiciu al faptului ca va trebui sa gasim cheia unei dileme morale care ne tine departe de sentimente precum grija si compasiunea.

Lepros , Vis cu Lepros , am visat Lepros , talmacire vis cu Lepros , interpretare vise cu Lepros , Lepros in vis, semnificatie Lepros in vis, ce inseamna daca visez Lepros , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Lepros , visez Lepros , am visat Lepros , semnificatie Lepros in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -