Semnificatia Lemn In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Lemn

 

1 A visa lemn, in sensul de cherestea, sugereaza abilitatea de a aprecia trecutul si de a reconstrui pe vechile temelii. Suntem capabili sa cladim o structura care poate fi permanenta sau nu. A visa o jucarie de lemn aduce la lumina legatura cu partea mai naturala din noi.

 

2 Atunci cand comportamentul nostru devine rigid, visele vor incerca adesea sa ne faca sa devenim constienti de acest lucru si de necesitatea de a ne echilibra sentimentele.

 

3 Lemnul este o manifestare a Spiritului. Daca este un lemn salbatic, persoana care viseaza trebuie sa isi arate controlul pe care il detine asupra propriului spirit.

Lemn– Integritate, justitiar, forta, instabilitate, fermitate, creativitate, inventivitate, optimism.

 Lemn – Teierea lemnelor simbolizeaza durerea cu care asistati la distrugerea unor lucruri din realitate. Daca visati ca stivuiti lemne, inseamna ca doriti sa va puneti ordine in viata. Cine sparge lemne va fi recompensat. Daca visati pe altcineva spargand lemne este posibil sa va despartiti de cineva. Cine arunca lemne in foc intretine o pasiune (vezi, de asemenea scandura a da la rindea).

 Lemn – Paguba mare – adunand – neplaceri in familie – adunand in padure – intamplari neplacute in familie – arzand – situatie jenanta – caram gramezi cu spatele – munca grea – ciocan de – esti iritabil, trebuie sa te calmezi – coada de matura de – complicatii in afaceri – cojite – inima buna, zile frumoase – cruce de – surpriza – cumparand cherestea – cineva iti va raspunde la sentimente – cutie de – afaceri nesigure – de foc – bogatie tot mai mare – descarcandu – le – suparari – de mobila – sanatatea ta in pericol – despicand – pierderea averii – doborand cu securea – paguba, nefericire – dusumea de – acorzi multa simpatie cuiva – finisat in scanduri – drum cu bucurie – grebla de – te confrunti cu o situatie inselatoare – lucrata – satisfactii, bunastare – idol – mesaj sa fii atent la viata cotidiana – obiect de – decizii pripite – plutind pe apa – sperante nimicite – papusa de – nefericire – poarta de – succes in viata sociala – pod – lipsa de vointa – prelucrand – izbanda – ramuri uscate, gramada langa casa – boala, saracie – scara de – faci grseli la serviciu – soba cu – probleme in familie – strangi – prevestire pentru o lunga prietenie – taia – solutii favorabile in ce te priveste – taiate – avansare, siguranta – taiate in trunchiuri – bunastare, satisfactii – taiate si transportate – funerarii – urna din – prosperitate si bunastare – uscate – seceta mare – vazand – boala apropiat.

Lemn , Vis cu Lemn , am visat Lemn , talmacire vis cu Lemn , interpretare vise cu Lemn , Lemn in vis, semnificatie Lemn in vis, ce inseamna daca visez Lemn , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Lemn , visez Lemn , am visat Lemn , semnificatie Lemn in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: