Semnificatia Lapte In Vis Semnifica

revolut50delei

Lapte

Fiind un aliment de baza, laptele simbolizeaza intotdeauna nevoile bebelusului si satisfacerea acestora.

Lapte– Pace si armonie familiala, dorinta de a forma o familie, protectie, sentiment de ocrotire, puritate, inspiratie, spirit constructiv, capacitatea de a ajunge la rezultate concrete.

 Lapte – Este intotdeauna un simbol pozitiv, al altruismului, prin care unei persoane binevoitoare I se deschide inima si uneori chiar si punga de bani, pentru cei din jur. Laptele este hrana spirituala si sufleteasca ce vi se prescrie in vis odata cu sugestia subconstientului ca a sosit momentul potrivit pentru a va imbogatii cunostintele. Daca visati ca beti lapte, veti fi indragit oriunde v-ati duce. Daca insa varsati lapte sau il lasati sa dea in clocot, inseamna ca va faceti prea multe ganduri din cauza unei probleme mici (vezi, de asemenea vaca).

 Lapte – Trai comod si linistit.

 

 

Lapte , Vis cu Lapte , am visat Lapte , talmacire vis cu Lapte , interpretare vise cu Lapte , Lapte in vis, semnificatie Lapte in vis, ce inseamna daca visez Lapte , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Lapte , visez Lapte , am visat Lapte , semnificatie Lapte in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: