Semnificatia Lana In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Lana

 

1 In vis, lana unei oi poate sugera siguranta, caldura si confort si adeseori poate semnifica si acele placeri sau bunuri lumesti pe care ni le putem oferi.

 

2 Spre deosebire de imaginea animalului in sine, a oii, lana vazuta in vis indica intoarcerea la niste valori sau principii mai vechi. Este pusa in legatura cu sarcinile ce ne sunt incredintate atunci cand pornim in calatoria cautarii eroului din noi (vezi si Arhetipuri). Este posibil sa simtim teama ca ceea ce suntem pe cale sa intreprindem se poate dovedi a fi o actiune irealizabila, dar simtul nostru de autoconservare nu ne va ingadui sa ne dam batuti.

 

3 Este posibil sa ne aflam pe punctul de a primi o recompensa spirituala. In acest caz, mesajul transmis prin vis poate fi unul de incurajare si de automultumire. Sarcina noastra se va bucura de succes.

Lana – Complacere in trai linistit, fara probleme, senzatie de ocrotire aparenta; (fir) vezi ata.

Lana , Vis cu Lana , am visat Lana , talmacire vis cu Lana , interpretare vise cu Lana , Lana in vis, semnificatie Lana in vis, ce inseamna daca visez Lana , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Lana , visez Lana , am visat Lana , semnificatie Lana in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: