Semnificatia Lampa In Vis Semnifica

revolut50delei

Lampa

1 In vise, prezenta unei lampi sau a luminii poate simboliza viata. A ne misca in directia unei lampi sugereaza claritatea perceptiei sau un atribut ce poate fi intr-o mare masura depart. In acceptiunea cea mai concreta, lampa simbolizeaza intelectul si clarviziunea.

2 Lampa a carei prezenta o observam in vise de multe ori semnifica indrumare spirituala si intelepciune. De asemenea, mai poate reprezenta convingeri mai vechi care trebuie reinnoite.

3 Din punct de vedere spiritual, o lampa poate sugera ideea unei lumini personale ce ne calauzeste pasii prin bezna. Eremitul (pustnicul) de pe cartea de tarot ilustreaza aceasta idee prin aceea ca reuseste sa inainteze in ciuda intunericului care-l inconjoara. Lampa mai poate simboliza lumina divina si nemurirea.

Lampa , Vis cu Lampa , am visat Lampa , talmacire vis cu Lampa , interpretare vise cu Lampa , Lampa in vis, semnificatie Lampa in vis, ce inseamna daca visez Lampa , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Lampa , visez Lampa , am visat Lampa , semnificatie Lampa in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -