Semnificatia Laguna/lac In Vis Semnifica

revolut50delei

Laguna/lac

1 Imaginea unei lagune sau a unui lac semnifica lumea interioara a emotiilor si a fanteziei noastre. Este acea latura a inconstientului, ce se poate dovedi o sursa bogata de energie atunci cand este descoperita si inteleasa. Daca apa lacului este murdara, acesta este un indiciu al faptului ca ne-am insusit idei fi conceptii care nu ne sunt neaparat benefice. O intindere de ape limpezi sugereaza ca ne-am clarificat temerile si sentimentele in legatura cu propria persoana.

2 Adeseori considerata a fi salasul puterilor magice si al monstrilor din sfera femininului, laguna simbolizeaza latura intunecata a feminitatii. Acest aspect este in mod clar evidential in legendele despre regele Arthur, iar acest gen de imagini isi vor face loc in vis pe masura ce reusim sa ne depasim teama de aceasta latura aparte a noastra.

3 Subconstientul si esenfa primordiala a fiinfei sunt adesea reprezentate prin imaginea unei lagune. Conceptia chinezeasca conform careia toate formele de viata isi au obarfia intr-un fel de supa comuna are legatura cu intinderea de apa reprezentata de o laguna sau de un lac.

Laguna/lac , Vis cu Laguna/lac , am visat Laguna/lac , talmacire vis cu Laguna/lac , interpretare vise cu Laguna/lac , Laguna/lac in vis, semnificatie Laguna/lac in vis, ce inseamna daca visez Laguna/lac , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Laguna/lac , visez Laguna/lac , am visat Laguna/lac , semnificatie Laguna/lac in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -