Semnificatia Lacuire In Vis Semnifica

revolut50delei

Lacuire

1 Lacuirea presupune o protectie la exterior, in scopul infrumusetarii imaginii unui obiect. In spatiul oniric, un obiect lacuit poate avea numeroase semnificatii. O interpretare ar fi aceea ca incercam sa ascundem anumite imperfectiuni sau defecte ale personalitatii noastre. Este posibil totodata sa avem o atitudine defensiva, incercand in acelasi timp sa ne prezentam intr-o lumina favorabila.

2 A lacui ceva sugereaza ca nu suntem multumiti de creatia originala. Este nevoie de mai multa munca pentru a pastra ceea ce am facut deja sau de necesitatea unei accentuari, pentru ca ceilalti sa poata patrunde mesajul.

3 Atunci cand ne-am atins un tel spiritual, am putea dori sa pastram secretul si sa il consideram sacru.

Lacuire , Vis cu Lacuire , am visat Lacuire , talmacire vis cu Lacuire , interpretare vise cu Lacuire , Lacuire in vis, semnificatie Lacuire in vis, ce inseamna daca visez Lacuire , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Lacuire , visez Lacuire , am visat Lacuire , semnificatie Lacuire in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -