Semnificatia Labirint In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Labirint

 

1 La un nivel pur practic, labirintul din vis semnifica nevoia noastra de ne explora laturile obscure ale personalitatii. Cu multele sale cotituri, intoarceri si posibile fundaturi, labirintul este o foarte sugestiva reprezentare a fiintei umane. In interiorul labirintului regasim si depasim situatiile dificile ale vietii, care ne impiedica sa mergem inainte.

 

2 La nivel psihologic, pe parcursul expeditiei noastre eroice trebuie, la un moment dat, sa trecem printr-un soi de experience labirintice. Este momentul in care calatorim in diferitele zone ale subconjtientului nostru, ne confruntam si ne acceptam temerile si indoielile, inainte de a ne confrunta Umbra .In vise, imaginea labirintului poate fi sugerata de orice reprezentari onirice care ne-au purtat spre explorarea cailor ascunse ale subconstientului. Dupa unii, aceasta reprezinta, de fapt, o explorare a femininului ascuns.

 

3 Din perspective spirituale, labirintul de experiente marcheaza o cumpana. Este un simbol al starii de tranzitie de la lumea fizica si concreta la o mai profunda intelegere a omenirii in ansamblul ei. Itinerarul specific unui anumit tip de labirint se bazeaza pe sistemul unei singure curse, adica strabate in linie dreapta intreaga distanta pana in centru, iar apoi urmeaza exact acelasi traseu, insa in directia opusa. Al doilea tip de labirint este unul menit sa creeze confuzie si are multe fundaturi si cotituri neasteptate. Acesta reprezinta progresul nostru spiritual, la care putem accede doar gasindu-i cheia sau descifrandu-i codul. Multe sunt insa incercarile si necazurile intalnite pe drum si depasite pentru a ne putea atinge scopul. Fiecare individ trebuie sa intreprinda propria-i calatorie pe calea spre centrul existentei sale.

Labirint– Descrie propria existenta, necazuri, piedici greu de trecut, probleme coplesitoare, deruta, incurcaturi, suprasolicitare, sentimentul ca bati pasul pe loc, ca nu esti pe drumul cel bun, pierderea directiei.

 Labirint – Simbolizeaza ratacirea sufleteasca, nedumerirea. Cine iese fericit din labirint, inseamna ca a trecut cu bine de o perioada grea. Labirintul nu apare atat de rar in vise cum probabil s-ar crede. El poate indica problemele spiritul- sufletesti, iubirea tainica pentru o persoana care, dupa parerea celor din jur, nu merita acest sentimet. Labirintul poate fi o pivnita intunecata (vezi pivnita), prin ale carei ganguri ne zbatem in vis, fara a sti incotro sa mergem.

Labirint – Te amesteci in prea multe treburi, mister dezvaluit – avand – afaceri proaste, dificultati – intrand cu o femeie frumoasa – noroc, dragoste, avere – galerii in – afaceri necurate – gasim iesirea din – solutii nesperate in rezolvarea problemelor – mic – eroare, dificultati, nemultumiri, aprecieri gresite – trecand prin el – suferinte sufletesti si trupesti – vazand un – taina aflata.

Labirint , Vis cu Labirint , am visat Labirint , talmacire vis cu Labirint , interpretare vise cu Labirint , Labirint in vis, semnificatie Labirint in vis, ce inseamna daca visez Labirint , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Labirint , visez Labirint , am visat Labirint , semnificatie Labirint in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: