Semnificatia Jungla In Vis Semnifica

revolut50delei

Jungla

1 Jungla a carei prezenta o percepem in vise este o imagine apartinand sferei misticismului si basmelor. Adeseori poate semnifica haosul. Acesta poate fi pozitiv sau negativ, in functie de circumstantele visului. Reprezinta rabufnirea sentimentelor provenite din subconstient, poate din acele parti ale fiintei noastre pe care le consideram a fi necivilizate. In mituri, jungla simbolizeaza un obstacol sau o bariera ce trebuie doborata pentru a se putea ajunge la o noua stare. Datorita acestei interpretari, ii poate fi atribuita aceeasi semnificatie cu cea a padurii fermecate (vezi si Padure).

2 A fi prins in capcana junglei indica faptul ca suntem prizonierii sentimentelor negative si infri- cosatoare pe care nu am reusit inca sa le infruntam. Atunci cand visam ca strabatem o jungla, acest lucru sugereaza ca am depasit acele aspecte ale vietii noastre pe care nu indraznisem sa le abordam inainte. Din perspectiva spirituala, fara ordonarea sistematica a informatiilor pe care le primim, intelectul nostru se poate pierde in aceasta jungla informationala. Trebuie sa apelam la logica pentru a instaura ordinea, astfel incat sa reusim sa ne intelegem pe noi insine si mediul in care traim.

3 Jungla poate simboliza haosul spiritual, din pricina imprevizibilitatii sale.

Jungla , Vis cu Jungla , am visat Jungla , talmacire vis cu Jungla , interpretare vise cu Jungla , Jungla in vis, semnificatie Jungla in vis, ce inseamna daca visez Jungla , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Jungla , visez Jungla , am visat Jungla , semnificatie Jungla in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -