Semnificatia Jumatate In Vis Semnifica

revolut50delei

Jumatate

1 Deseori, visele au strania calitate de a ne reflecta imaginea doar pe jumatate, sau de a ne prezenta o actiune sau o activitate doar pe jumatate. Acest lucru indica de obicei caracterul incomplet al fiintei noastre, prezenta intr-o zona de mijloc, lucru care denota necesitatea adoptarii unor decizii, fie de-a ne indrepta spre viitor, fie de a ne intoarce in trecut: implinire sau neimplinire. De pilda, poate ca am indeplinit doar pe jumatate o sarcina atribuita si suntem constienti de acest lucru, dar nu stim cum sa procedam ca sa o ducem la bun sfarsit. De multe ori, imaginile care ne apar in vis ne arata calea spre aceasta rezolvare. Dimpotriva insa, daca in lumea visului am realizat doar partial o sarcina si suntem nemultumiti din aceasta cauza, poate ca este nevoie ca in viata reala sa gasim solutia care sa ne permita sa ducem la indeplinire actiunea din vis, sa ne gandim la ce am fi putut face pentru a fi reusit sa o terminam.

2 A dispune de doar jumatate din ceea ce credem ca ni se cuvine – referitor la cantitati, de exemplu, a avea numai jumatate din hrana sau bautura la care ne-am fi asteptat- indica faptul ca este posibil sa ne subestimam, sa credem despre noi insine ca avem mai putine calitati decat e cazul in reali- tate. Nu ne ingaduim noua insine sa avem ce ne-am dori. A visa ca ne aflam la jumatatea drumului de urcare pe un deal sau pe un munte, sau la jumatatea traseului de coborare la albia unui rau sugereaza o anumita nehotarare din partea noastra. Nu suntem atat de motivati pe cat ar trebui sau am putea sa fim, pentru a duce mai departe sarcina ce ne-a fost incredintata. Poate ca am depus un oarecare efort initial, insa e posibil sa fie necesar unul mult mai intens pentru a reusi sa devenim ceea ce ne dorim cu adevarat. Visele de acest tip adeseori au rolul de a oferi un plus de motivatie, fie pentru noi, fie pentru altii. A visa in mod repetat ca ne intoarcem inapoi, ca regresam pana in stadiul in care ne aflam doar la mijlocul proiectului nostru, reluandu-l la nesfarsit, sugereaza faptul ca nu avem competenta necesara pentru a-l finaliza. Poate ca avem nevoie de o anumita aptitudine aditionala pentru a ne ajuta sa gasim drumul spre reusita.

3 Un astfel de vis indica si o anumita doza de nehotarare de natura spirituala. Persoana care are acest vis ar trebui sa cantareasca lucrurile si sa decida unde vrea sa ajunga din punct de vedere spiritual.

Jumatate , Vis cu Jumatate , am visat Jumatate , talmacire vis cu Jumatate , interpretare vise cu Jumatate , Jumatate in vis, semnificatie Jumatate in vis, ce inseamna daca visez Jumatate , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Jumatate , visez Jumatate , am visat Jumatate , semnificatie Jumatate in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -