Semnificatia Jocuri In Vis Semnifica

revolut50delei

Jocuri

1 Cand visam ca suntem antrenati intr-un joc, tinem seama de modul in care participant la jocul vietii. Daca facem un joc bun, putem interpreta visul ca pe un indiciu al faptului ca facem fata cu brio circumstantelor din existenta noastra. Daca avem un joc prost, poate ca trebuie sa ne reevaluam aptitudinile si calitatile si sa le identificam pe cele care ne pot ajuta sa indreptam lucrurile. Jocurile si pariurile pot semnifica si faptul ca nu luam viata foarte in serios. Ne pot releva felul in care reactionam si facem fata unui domeniu competitiv si ne ofera o oarecare cantitate de informatii asupra spiritului nostru de castigator sau dimpotriva.

2 Anumite jocuri, precum base- ballul, fotbalul, rugbiul sau crichetul, care sunt jocuri de echipa, reprezinta pentru multi capacitatea deosebit de importanta de a se identifica cu un grup de oameni. Cum confruntarile din teren nu sunt lupte reale, acestea pot fi folosite ca mijloace de exprimare a agresivitatii impotriva altor oameni, in acelasi fel in care, odinioara, razboaiele si luptele intre diferitele triburi serveau aceluiasi scop. Ele dau o indicatie asupra modului in care ne dobandim identitatea personala si in care relationam cu oamenii. In vise, jocurile ce presupun folosirea gandirii si a dezvoltarii unor strategii, asa cum e cazul sahului sau al jocului de dame, adeseori ne dau o idee despre cum ar trebui sa actionam si care ar trebui sa fie urmatoarea noastra miscare {vezi si sah). Este posibil sa fie necesara luarea unor decizii in situatii in care trebuie sa cantarim bine rezultatul acriunii noastre si sa tinem seama de reactia adversarului nostru. A visa jocuri de noroc si pariuri sugereaza ca trebuie sa ne concentram atentia asupra unui aspect al vietii noastre, care, in sens figurativ, reprezinta un pariu riscant. Poate ca va fi necesar sa ne asumam riscuri, dar de o maniera care sa ne permita sa ni le calculam cat mai bine.

3 Din punct de vedere spiritual, jocurile simbolizeaza infruntarea ritualica dintre doua forte de sens contrar.

Jocuri , Vis cu Jocuri , am visat Jocuri , talmacire vis cu Jocuri , interpretare vise cu Jocuri , Jocuri in vis, semnificatie Jocuri in vis, ce inseamna daca visez Jocuri , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Jocuri , visez Jocuri , am visat Jocuri , semnificatie Jocuri in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -