Semnificatia Intrus In Vis Semnifica

Intrus

1 Ca fiinte umane, avem constiinta spatiului nostru intim. A visa un intrus sugereaza ca, intr-un fel, ne simtim amenintati. Adeseori in vise, intrusul este perceput ca o prezenta masculina, iar in general acest lucru sugereaza nevoia noastra de aparare.

2 Intrusul din visul unei femei este adeseori o personificare a propriului Animus . In visul unui barbat, acesta reprezinta Umbra . In ambele cazuri insa, prezenta sa sugereaza nevoia unei schimbari de atitudine pentru ca visatorul sa poata avea o relatie completa si plina de semnificatii cu sine insuti. A visa un intrus semnifica in mod evident legatura cu sexul si amenintarile la adresa propriei sexualitati.

3 Din perspective spirituala, este posibil sa ne expunem pericolului de a fi pangariti. Sinele nostru reprezinta un spatiu sacru, dar pana nu ii intelegem caracterul inviolabil, putem fi tentati sa-l supunem provocarilor. Intrusul simbolizeaza acea parte din noi insine care nu reuseste sa faca fata temerilor si indoielilor noastre.

Intrus , Vis cu Intrus , am visat Intrus , talmacire vis cu Intrus , interpretare vise cu Intrus , Intrus in vis, semnificatie Intrus in vis, ce inseamna daca visez Intrus , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Intrus , visez Intrus , am visat Intrus , semnificatie Intrus in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -