Semnificatia Inec In Vis Semnifica

 

Inec

 

1 Imaginea unui inec in vis sugereaza de obicei ca suntem coplesiti de emotii carora nu le putem face fata. Ne este teama sa ne ingaduim exprimarea libera a emotiilor. Inecul mai poate semnifica si perceptia incapacitatii noastre de a face fata unei situatii stresante, aflata in desfasurare in momentul aparitiei visului.

 

2 Ne-am lasat antrenati intr-o situatie asupra careia nu avem nici un control. Ne zbatem fara a gasi vreo solutie de a iesi din incurcatura in care ne aflam.

 

3 Inecul simbolizeaza scufundarea in marea vietii si, prin urmare, pierderea eului.

Inec– (inecandu-te tu sau altul) sentimente sau trairi coplesitoare, incapacitate de a face fata emotiilor, emotivitate, criza, timiditate, stress, teama, oboseala psihica, risc de esec; (salvare de la inec) odihna, calmare, linistire dupa o perioada plina de emotii, rupere de orice probleme, indiferenta; (inecat cu un os) piedici minore, dar periculoase.

 Inecand – De te vei visa inecandu-te, te paste o primejdie din partea celor din jur.

 Inecat – Fereste-te de accidente.

Inec , Vis cu Inec , am visat Inec , talmacire vis cu Inec , interpretare vise cu Inec , Inec in vis, semnificatie Inec in vis, ce inseamna daca visez Inec , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Inec , visez Inec , am visat Inec , semnificatie Inec in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: