Semnificatia Inchisoare In Vis Semnifica

revolut50delei

Inchisoare

1 In vis, inchisoarea semnifica acele capcane pe care ni le creem singuri. Putem simti ca o situatie ne este potrivnica, dar in realitate noi suntem cei care dam nastere unor imprejurari nefavorabile de natura emotionala, materiala sau spirituala.

2 De multe ori, construim pentru noi o inchisoare, printr-un exagerat simt al datoriei sau printr-un sentiment de vinovatie, acest lucru fiind reflectat in vis. Lacatele si incuietorile inchisorii din vis nu sunt, de fapt, decat reprezentari ale modului in care noi insine ne intemnitam. De exemplu, o incuietoare cu cheie sugereaza felul in care putem evada dintr-o situatie, in vreme ce un lacat sugereaza ca va fi nevoie de eforturi sustinute pentru a reusi sa evadam. O fereastra cu gratii arata ca suntem impiedicati sa ne folosim de imprejurari.

3 In sens spiritual, simtul datoriei si sentimentul de vinovatie sunt cele doua fete ale monedei. Datoria este o obligatie, prin urmare o capcana, iar vinovatia ne poate impiedica sa gasim o cale de iesire. In consecinta, de fiecare data cand ne simtim prinsi in capcana datoriei sau a vinei, visam o inchisoare.

In traditia romaneasca visul acesta este prevestitor de rau, exceptand cazul cand visezi ca esti eliberat din inchisoare sau daca ai scapat / evadat.

– Daca te afli in inchisoare – semn rau , vei fi stramtorat in tot ce faci, vei suferi o paguba, de asemenea sugereaza si sentimente reprimate.

– Daca o femeie viseaza ca se afla la inchisoare – in viata reala va urma sa se marite.
Inchisoare , Vis cu Inchisoare , am visat Inchisoare , talmacire vis cu Inchisoare , interpretare vise cu Inchisoare , Inchisoare in vis, semnificatie Inchisoare in vis, ce inseamna daca visez Inchisoare , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Inchisoare , visez Inchisoare , am visat Inchisoare , semnificatie Inchisoare in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: