Semnificatia Hrana In Vis Semnifica

revolut50delei

Hrana

1 In vise, toate simbolurile referitoare la hrana sunt asociate nevoilor elementare. In primul rand, avem nevoie de caldura si confort, iar mai apoi de adapost si mijloace de subzistenta. In primii nostri ani de viata, toate aceste lucruri ne sunt asigurate de mama. Prin urmare, orice tip de vis in care de- venim constiend de nevoile noastre de baza se refera la relatia cu figura materna. Daca nevoia noastra de hrana si ocrotire nu-si afla implinirea, ne simtim respinsi fi raniti. In vis, aceste doua perechi opuse se pot suplini.

2 Toate simbolurile referitoare la recipiente (vesela de bucatarie, cupa, cazanul, bolul etc.) sunt fi simboluri ale ocrotirii si ale feminitatii. Animalele care ne furnizeaza diferite alimente sunt si ele asociate ipostazei de fiinta ocrotitoare a mamei si, prin urmare, Pamantului Mama.

3 In plan spiritual, ideea de hrana sufleteasca si de nemurire a sufletului reprezinta un aspect al ocrotirii si grijii Zeitei Mama.

Hrana in vise face referire la energia emotionala. Diferite tipuri de hrana pot semnifica o gama larga de lucruri. In general, fructul este simbol al senzualitatii, carnea reprezinta dorinte animalice, legumele reprezinta sanatate.
Hrana congelata semnifica emotii si cai reci.
Consumul de hrana, de asemenea, se refera la anumite calitati pe care trebuie incluse in sinea ta.

– Visul in care aduni hrana inseamna nesiguranta.

– Daca ai visat hrana multa inseamna ca ambitiile tale sunt rau intelese.

– Hrana putina face referire la imprejurari favorabile.

– Daca vezi sau consumi hrana veche inseamna ca te simti lenes(a) si emotional drenat(a).

– Daca in vis iti faci provizii de hrana indica o teama de privare. Nu ai incredere in ceea ce ai deja.

– Hrana arsa sugereaza emotii intense.

Vezi si mancare.

Hrana , Vis cu Hrana , am visat Hrana , talmacire vis cu Hrana , interpretare vise cu Hrana , Hrana in vis, semnificatie Hrana in vis, ce inseamna daca visez Hrana , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Hrana , visez Hrana , am visat Hrana , semnificatie Hrana in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: