Semnificatia Horn In Vis Semnifica

revolut50delei

Horn

1 Imaginea unui horn reflectata in vise ne leaga de un concept foarte vechi, cel al evadarii din mundan si cotidian, spre libertate. Orice deschizatura din acoperisul unui templu, a unei colibe in- diene, a unui cort etc. reprezinta constientizarea unei schimbari in starea lucrurilor, care se poate dovedi o componenta esentiala a procesului de dezvoltare personala.

2 Din punct de vedere psihologic, hornul unei cladiri si fumul care se ridica sugereaza oportunitatea unei mai bune canalizari a energiei.

3 In plan spiritual, imaginea unui horn aparuta in vis ne dezvaluie ca evadarea spre ceruri prin poarta solara este posibila.

Hornul (cosul de fum) reprezinta traditie si valori de familie.
Alternativ, visul simbolizeaza falus.

– Daca ai visat ca cureti un horn semnifica nevoia ta de te elibera de frustrari si de negativitatea prezenta in viata ta.

– Daca ai visat hornul la casa care fumega inseamna instabilitate.

– Daca visezi ca vezi fum iesind dintr-un horn este o prezicere a faptului ca vei cistiga mai multi bani.Daca ies scintei din horn te vei certa cu rudele.Daca este vorba de un horn rece, iti vei schimba locul de munca

Horn , Vis cu Horn , am visat Horn , talmacire vis cu Horn , interpretare vise cu Horn , Horn in vis, semnificatie Horn in vis, ce inseamna daca visez Horn , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Horn , visez Horn , am visat Horn , semnificatie Horn in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: