Semnificatia Homosexualitate In Vis Semnifica

revolut50delei

Homosexualitate

1 Visul in care suntem angajati intr-un contact sexual cu o persoana de acelasi sex indica de obicei un conflict sau anxietatea vizavi de apartenenta noastra la un anumit sex. Este posibil sa ne simtim atrasi in vis de o persoana de acelafi sex, pentru ca simtim nevoia dragostei parintesti. Poate ca ne aflam in cautarea unui alt tip de dragoste, mai degraba ocrotitoare decat sexuala.

2 Foarte adesea, a visa o relatie homosexuala reprezinta o incercare de a impaca laturile fiintei noastre aflate in opozitie. Este de inteles acest lucru, dat fiind faptul ca prin armonizarea aceasta ne transformam intr-o fiinta mai completa si, drept urmare, mai capabila de a construi relatii reunite, de orice tip ar fi acestea.

3 Uniunea la un nivel interior este un semn de maturitate spirituala.

Homosexualitate , Vis cu Homosexualitate , am visat Homosexualitate , talmacire vis cu Homosexualitate , interpretare vise cu Homosexualitate , Homosexualitate in vis, semnificatie Homosexualitate in vis, ce inseamna daca visez Homosexualitate , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Homosexualitate , visez Homosexualitate , am visat Homosexualitate , semnificatie Homosexualitate in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -