Semnificatia Hartie In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Hartie

 

1 Hartia este una dintre acele imagini care in vis este pusa mereu in relatie cu diferitele situatii reale din viata celui care viseaza. De exemplu, in visul unui student, hartia sugereaza necesitatea ca acesta sa-si concentreze atentia asupra studiului. In viata unui postaf pot exista unele anxietati, pe care prezenta hartiei in vis sa le scoata la suprafata, in vreme ce hartia de impachetat, eleganta si festiva, poate fi un indiciu al nevoii sau al posibilitatii unei sarbatoriri.

 

2 Hartia alba de scris indica lipsa de comunicare sau nevoia de a comunica cu cineva, dar poate fi si o sugestie a unui nou inceput. Hartia de ambalat poate sublinia latura practica a personalitatii celui care viseaza.

 

3 In plan spiritual, hartia sugereaza potentialul pentru dezvoltare spirituala pe calea invatarii si a creativitatii.

Hartie– (de scris) vezi foaie; (igienica) situatie jenanta, umilinta, risc de compromitere sau de stirbire a reputatiei, dar necesar pentru evolutia viitoare sau pentru eliberarea de o problema stresanta.

 Hartie – Daca visezi hirtie alba inseamna ca vei munci mult dar si ca vei avea succesHartia colorata este semn ca eforturile tale nu vor produce rezultateHartia veche si uzata este semn ca vei avea sanse bune de ati realiza planurile .

 Hartie – Neplaceri, griji – alba – nevinovatia ta va iesi la iveala, judecata – bucatele de – aparentele insala – colorata – veste buna – curata – mica pierdere de bani – de caiet – incredere si sinceritate – de toaleta – noroc – impaturita – mica dezamagire – impaturesti – realizarea dorintelor – multa – iti pierzi increderea in cineva – murdara – pierdere de bani – neagra – vesti triste – pe care scrii – ti se ofera afaceri rentabile – papusa de – invidie in dragoste – rupand – mahnire nefondata – rupand in suvite – suparari la drum – rupta – iti pierzi drepturile, manie – scriind – certuri, persecutii – scrisa – certuri – stiva de – cineva incearca sa se razbune pe tine – taind – ingrijeste – te de viitor – tiparind – incredere, onoare – vazand multa – pierderea increderii in cineva – visand ca este a ta – vei fi inselat.

Hartie , Vis cu Hartie , am visat Hartie , talmacire vis cu Hartie , interpretare vise cu Hartie , Hartie in vis, semnificatie Hartie in vis, ce inseamna daca visez Hartie , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Hartie , visez Hartie , am visat Hartie , semnificatie Hartie in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: