Semnificatia Harta In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Harta

 

1 Harta sugereaza clarificarea directiei pe care trebuie sa o urmam in viata. Este posibil sa simtim ca ne-am ratacit si ca avem  nevoie de un punct de reper care sa ne indice drumul drept, mai ales in ceea ce priveste ambitia sau motivada personala. O harta deja folosita sugereaza ca suntem capa- bili sa acceptam o indrumare si sa invatam de la altii.

 

2 Atunci cand plecam la drum intr-o calatorie inidatica, de descoperire, care ne ajuta sa ne ma- turizam si sa ne transformam in indivizi responsabili, adeseori trebuie sa ne lamurim asupra felului in care va decurge aceasta calatorie. Directia care ni se indica (vezi si Pozitie) este un aspect important (de exemplu, drept in fata, in spate, la stanga sau la dreapta) si adeseori doar ideea de a calatori este cea care ne motiveaza.

 

2 In plan spiritual, o harta poate sugera calea cea dreapta. Va trebui sa interpretam indicatiile de pe harta si, astfel, sa devenim propriile noastre calauze.

Harta – Pierderea directiei, deruta, nevoie de indrumare, incapacitatea de a intelege situatia in care te afli, (punct indicat pe harta) atentionare cu privire la calea pe care trebuie so apuci, posibilitatea aparitiei unor noi cai de actiune, cautarea de noi sanse sau idei; (cautand un punct pe harta) deruta, sentiment de neintegrare in mediul in care traiesti, dorinta de a lua legatura cu cat mai multa lume, sociabilitate, dar cu imposibilitatea de a cunoaste prea multe persoane, sentimentul ca nu apartii locului in care te afli, ca trebuie sa mai cauti; (desfacuta) receptivitate fata de cei care tear putea ajuta; (stransa sul) dezinteres, indiferenta fata de cei care ar putea sa te indrume; (rupta) solutiile cele mai bune intr-o situatie derutanta pot fi cele deja cunoscute, care tiau mai fost de ajutor si altadata; cauta indrumare la persoane cu experienta.

Harta , Vis cu Harta , am visat Harta , talmacire vis cu Harta , interpretare vise cu Harta , Harta in vis, semnificatie Harta in vis, ce inseamna daca visez Harta , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Harta , visez Harta , am visat Harta , semnificatie Harta in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: