Semnificatia Halucinatii In Vis Semnifica

revolut50delei

Halucinatii

1 Atunci cand suntem cufundati in starea de vis, exista o anumita trasatura halucinatorie in fiecare imagine care ni se prezinta. De obicei, acceptam aceste experiente ca fiind reale, iar in starea de veghe nu ne mai preocupa. Scenele din vis se pot succeda rapid, figurile personajelor se pot schimba, ne putem chiar afla intr-o anumita situatie pentru ca doar dupa cateva secunde sa realizam ca, de fapt, ne aflam intr-o cu totul alta. Astfel de fapte sunt acceptabile in spatiul oniric si numai dupa ce ne trezim si ne analizam visul, ne dam seama de ciudatenia acestuia. Pe parcursul desfasurarii visului, situatiile care alcatuiesc decorul acestuia pot imprumuta calitatile sau atributele altor obiecte sau ale altor emotii. Visele isi pot crea o realitate proprie, in care se manifesta neasteptatul, adica toate acele lucruri care in viata reala ar fi complet lipsite de logica si nerealiste. In lumea visului, trebuie sa fim atenti la tot ceea ce se intampla. Nu privim lucrurile cu amuzament, ci pur fi simplu observam cum se petrec ele. Pana si actiunile noastre pot fi atinse de stranietate, pana intr-acolo incat sa experimentam in vis lucruri pe care nu le-am face niciodata in viata reala. Eliberati din stransoarea rationalului si a logicii, care ne guverneaza existenta cotidiana, putem exprima intr-o forma noua si total diferita abilitatile si aptitudinile noastre, felul de a gandi si chiar elemente din trecutul nostru. Se intampla ca adeseori sa visam ca facem in trecut lucruri pe care nu le-am facut niciodata la vremea respectiva sau ne putem pregati sa intreprindem actiuni viitoare, pe care, din nou, nu ne-am astepta vreodata sa le ducem la bun sfarsit.

2 In plan psihologic, dandu-i mintii libertatea de a hoinari dupa bunu-i plac, permitem de fapt ca amintiri, imagini si ganduri ascunse sa iasa la suprafata intr-o maniera care sa ne permita sa le infruntam si sa le acceptam, cand in viata reala probabil ca nu am fi capabili de a face acest lucru. Ne construim, mai degraba, o realitate compatibila cu actiunea decat sa intreprindem o actiune care sa corespunda cu realitatea. De exemplu, un copil abuzat poate inlocui respectiva amintire cu o reactie pe care o gaseste mai usor de acceptat, nepermitand ca realitatea unui astfel de abuz sa razbeasca la suprafata pana in momentul in care el nu se va simti in stare sa ii faca fata.

3 Nalucirile de care avem parte in lumea viselor pot fi si mesaje directe din partea subconstientului.

Halucinatii , Vis cu Halucinatii , am visat Halucinatii , talmacire vis cu Halucinatii , interpretare vise cu Halucinatii , Halucinatii in vis, semnificatie Halucinatii in vis, ce inseamna daca visez Halucinatii , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Halucinatii , visez Halucinatii , am visat Halucinatii , semnificatie Halucinatii in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -