Semnificatia Guru In Vis Semnifica

revolut50delei

Guru

1 Imaginea unui guru este o reprezentare a cunoasterii asociate subconstientului. Pe masura ce aceasta ne devine accesibila, adesea o prefacem in cunoastere constienta, prin mijlocirea Batranului Intelept .

2 Din perspective psihologica, fiecare dintre noi simte nevoia unei figuri paterne sau autoritare in viata noastra, iar guru reprezinta una dintre aceste imagini. In cautarea cunoasterii de un anumit tip, avem nevoie de o prezenta exterioara la care sa ne raportam. In religiile orientale, aceasta este cea a unui guru, care indeplineste aceleasi functii ca si preotul din religiile occidentale.

3 Pentru multi dintre noi, divinitatea constituie o idee indepartata si abstracta. Prin urmare, un guru devine personificarea intregii invataturi si intelepciuni accesibile noua prin stiinta lui. El ne ajuta sa gasim calea spre propria intelepciune.

Guru , Vis cu Guru , am visat Guru , talmacire vis cu Guru , interpretare vise cu Guru , Guru in vis, semnificatie Guru in vis, ce inseamna daca visez Guru , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Guru , visez Guru , am visat Guru , semnificatie Guru in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -