Semnificatia Groapa In Vis Semnifica

revolut50delei

Groapa

1 O groapa sugereaza de obicei o problema sau o situatie dificila. Poate fi un loc in care sa ne as- cundem sau in care ne simtim la adapost. Daca visam ca alunecam intr-o groapa, acest lucru indica posibilitatea de a fi intrat in legatura cu sentimentele, impulsurile si temerile noastre inconstiente. Ocolirea unei gropi sugereaza nevoia de a evita o situatie dificila. De asemenea, poate ca trebuie sa acordam atentie acelor parti din noi pe care subconstientul nostru le ascunde. Multi oameni simt adesea ca se afla in prapastia disperarii sau sunt blocati intr-o situatie. Imaginea unei gropi ne sugereaza acest sentiment. Poate ca ne aflam intr-o situatie din care nu putem iesi. Daca visam ca sapam o groapa este posibil sa ne punem pe noi insine intr-o astfel de situatie. Daca altcineva sapa o groapa inseamna ca pierdem controlul asupra lucrurilor din jurul nostru, iar consecintele pot fi inevitabile.

2 Imaginea unei gropi poate simboliza adesea principiul feminin si sentimentul de vid ce ne insoteste pe drumul nostru de intelegere a sinelui. Salvarea cuiva dintr-o groapa adanca sau dintr-o prapastie, mai ales daca este un membru al familiei noastre, sugereaza ca avem unele informatii care le pot fi de folos pentru a-ti rezolva problemele. Cand visam ca impingem pe cineva intr-o groapa adanca sau intr-o prapastie, incercam sa reprimam o latura a personalitatii noastre. O groapa fara fund semnifica faptul ca nu dispunem de resursele necesare pentru a iesi dintr-o anumita situatie.

3 O groapa rotunda simbolizeaza Cerurile, in vreme ce una de forma patrata reprezinta planul teluric. Groapa, ca si abisul, simbolizeaza vidul si moartea, mai degraba o moarte a vechii personalitati decat o moarte fizica. Trebuie sa mergem inainte, chiar daca stim ca am putea esua, dar si ca, daca vom reusi, viata noastra se va schimba in bine. A infrunta o prapastie presupune o doza foarte mare de curaj.

Visul in care poti vedea o groapa in pamant denota aspecte ascunse ale activitatilor tale. Pe de alta parte, poate insemna ca simti ca interiorul tau este gol.

– Daca in vis tu faci o groapa, inseamna calatorie indepartata si spor in familie.

– Daca in vis cazi intr-o groapa inseamna ca cu dificultate si cu mari eforturi vei realiza planurile tale. Alternativ, visul poate reprezenta si o anumita capcana din viata de zi cu zi.

– Daca in vis sapi o groapa la tine in gardina, semn de moarte in familie.

– Daca ai visat ca reusesti sa sari peste o groapa inseamna ca scapi de primejdii dar cu sacrificii banesti.

– Daca ai visat ca intri intr-o groapa (de bunavoie), semn de boala.

Groapa , Vis cu Groapa , am visat Groapa , talmacire vis cu Groapa , interpretare vise cu Groapa , Groapa in vis, semnificatie Groapa in vis, ce inseamna daca visez Groapa , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Groapa , visez Groapa , am visat Groapa , semnificatie Groapa in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: