Semnificatia Gras In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Gras

 

1 Un vis in care suntem grasi poate fi interpretat ca un semnal de alarma referitor la mijloacele de aparare la care am recurs pentru a evita sa fim marginalizati. In aceeasi masura, poate fi o con- stientizare a inclinatiei noastre spre senzualitate.

 

2 In functie de cum ne vedem corpul in starea de veghe, ne putem folosi de proiectia onirica pentru a schimba felul in care gandim despre noi.

 

3 Un anumit tip de cunoastere spirituala.

Gras – (tu gras daca te preocupa silueta) pierderea respectului de sine, imagine proasta, panica, teama de a nu fi respectat sau acceptat; (tu gras daca nu te preocupa silueta sau om gras) protectie, incredere, siguranta, perioada satisfacatoare.

Gras , Vis cu Gras , am visat Gras , talmacire vis cu Gras , interpretare vise cu Gras , Gras in vis, semnificatie Gras in vis, ce inseamna daca visez Gras , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Gras , visez Gras , am visat Gras , semnificatie Gras in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: