Semnificatia Gradina In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Gradina

 

1 Visele in care apar imaginile unor gradini sunt fascinante tocmai pentru ca sugereaza o zona a existentei noastre care va cunoaste o perioada de crestere sau pentru ca releva o anumita latura pe care incercam sa o cultivam. Adesea, un asemenea vis reflecta viata noastra interioara si tot ce apreciem in legatura cu noi insine.

 

2 De multe ori, gradina simbolizeaza insusirile feminine si acele aspecte salbatice care trebuie dez- voltate si imblanzite pentru a putea fi instaurata ordinea. Aceasta semnificatie se refera in mod special la imaginea gradinilor inchise, care pot simboliza virginitatea.

 

3 O gradina poate trimite cu gandul la Eden. Ar trebui sa luam in considerare eventualitatea unei perioade de liniste, in care intram in contact cu propria natura spirituala.

Gradina – (cu legume sau cu flori) acumulare si evolutie numai prin efort si rabdare; (paraginita) pierderea interesului, lene, delasare, abandonarea unor proiecte; (gradina frumoasa) sperante, optimism, incredere in viitor, dorinte de dragoste si de fericire.

Gradina , Vis cu Gradina , am visat Gradina , talmacire vis cu Gradina , interpretare vise cu Gradina , Gradina in vis, semnificatie Gradina in vis, ce inseamna daca visez Gradina , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Gradina , visez Gradina , am visat Gradina , semnificatie Gradina in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: