Semnificatia Gol In Vis Semnifica

revolut50delei

Gol

1 Senzatia de goliciune prezenta intr-un vis indica lipsa placerii si a entuziasmului. Este posibil sa su- ferim din pricina unui sentiment de izolare sau sa simtim lipsa cuiva care sa ne ofere mangaiere. Se poate sa fi avut asteptari care sa se fi dovedit irealizabile. Un vis in care ne simtim goi pe dinauntru reflecta sentimentele noastre de vid interior, de lipsa a motivatiei si incapacitatea de a ne gasi drumul in viata. A visa ca alunecam in gol releva faptul ca avem nevoie de a fi cumva protejati de ceea ce se intampla in jurul nostru in existenta de zi cu zi.

2 Poate ca avem nevoie de singuratate pentru a fi noi insine si pentru a reusi sa ne impacam cu evenimentele care au loc in viata noastra. Prezenta intr-o casa sau intr-o cladire goala simbolizeaza ca am lasat in urma obiceiuri si atitudini invechite. Prezenta golului se poate manifesta in vise in dife- rite ipostaze. Putem avea constiinta propriei goliciuni interioare, o stare similara vidului (vezi si Abis). Ne aflam intr-un punct in care nimic nu ni se intampla, in care nu simtim ca am stapani lucrurile si avem nevoie sa preluam controlul asupra spatiului care ne-a fost dat.

3 Din punct de vedere spiritual, orice experienta care aduce cu sine sentimentul de desertaciune simbolizeaza vidul. Imaginea golului poate indica o lipsa de motivatie, indeosebi in ceea ce priveste calatoria noastra spirituala.

Gol , Vis cu Gol , am visat Gol , talmacire vis cu Gol , interpretare vise cu Gol , Gol in vis, semnificatie Gol in vis, ce inseamna daca visez Gol , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Gol , visez Gol , am visat Gol , semnificatie Gol in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -