Semnificatia Gluga capison In Vis Semnifica

revolut50delei

Gluga

1 O silueta purtand o gluga intr-un vis va fi intotdeauna perceputa ca fiind intru catva amenintatoa- re. Fara a fi neaparat o prezenta negativa, este posibil ca o parte din noi sa se simta in pericol. Gluga mai poate semnifica o latura proprie pe care, daca am reprimat-o, ne poate cauza probleme. Un aspect al personalitatii noastre probabil ca ne-a ramas inca nedezvaluit si trebuie sa il aducem la lumina pentru a reusi sa functionam normal in viata cotidiana.

2 In mod traditional, o femeie purtand o gluga sugereaza natura inselatoare, necinstita a acesteia. Daca un barbat poarta o gluga, imaginea sugereaza retragerea acestuia dintr-o anumita situatie. In egala masura, intr-un sens mai amplu, figura acoperita cu gluga a unui calugar poate indica faptul ca inclinatia noastra catre meditatie devine din ce in ce mai puternica.

3 Moartea si caracterul nevazut al lucrurilor erau simbolizate pe vremuri de imaginea unei glugi. In prezent, aceasta sugereaza doar ca anumite aspecte ale cunoasterii sunt tinute ascunse pana la mo- mentul potrivit.

Gluga vazuta in vise semnifica faptul ca te ascunzi sau te acoperi de o persoana sau de o situatie. Tu sau cineava apropiat tie va fi inselat cu privire la ceva.

– Daca ai visat o gluga(un capison) ce apara capul de ploaie sau de frig inseamna nevoie imperioasa de protectie.

– Daca in vis ai vazut pe cineva purtand gluga, inseamna ca cineva va beneficia de pe urma serviciilor tale. Alternativ, visul reprezinta amenintare, exprimare redusa, a sta ascuns in umbra. Chiar daca persoana ce poarta gluga in cap nu este neaparat malefica, o parte din tine poate sa fi fost amenintata.

Gluga capison , Vis cu Gluga capison , am visat Gluga capison , talmacire vis cu Gluga capison , interpretare vise cu Gluga capison , Gluga capison in vis, semnificatie Gluga capison in vis, ce inseamna daca visez Gluga capison , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Gluga capison , visez Gluga capison , am visat Gluga capison , semnificatie Gluga capison in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: