Semnificatia Glont In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Glont

 

1 Gloantele aparute in vis reprezinta constientizarea pornirii spre agresivitate si a dorintei de a rani. Daca noi suntem cei spre care este tras glontul, visul poate fi interpretat ca o avertizare asupra unui pericol. Daca noi suntem cei care tragem cu arma, acest lucru semnifica ideea de constientizare a propriei vulnerabilitati.

 

2 La nivel psihologic, exista nevoia de a cunoaste cu exactitate „arsenalul“ de care dispunem, in sensul de resurse proprii pe care le putem folosi.

 

3 Din perspectiva spirituala, glontul poate semnifica nevoia de fecundatie si controlul asupra acesteia.

Glont – (rana de glont) greseala majora, dar care poate fi reparata; (glont scos din rana) posibilitatea de a repara o greseala importanta, repercusiuni grave ale unei actiuni nepotrivite; (in afara unei arme sau in arma) avertisment, risc de a gresi; pericol iminent, orice greseala te poate costa mult; (impuscat) vezi a impusca.

Glont , Vis cu Glont , am visat Glont , talmacire vis cu Glont , interpretare vise cu Glont , Glont in vis, semnificatie Glont in vis, ce inseamna daca visez Glont , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Glont , visez Glont , am visat Glont , semnificatie Glont in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: