Semnificatia Glob In Vis Semnifica

revolut50delei

Glob

1 Visul in care privim un glob, mai ales daca este vorba de un glob pamantesc, indica o anumita ac- ceptare din partea noastra, intelegerea unei perspective mai largi. Nu numai ca respingem ideea de ingustime a mintii, dar incercam sa ne dezvoltam capacitatea de a cuprinde lucrurile intr-un sens global. Daca, de pilda, privim un glob de sticla, putem avea reprezentarea unui stil de viata perfect, dar foarte linistit. Globul este imaginea deplinatatii universului.

2 Cand visam un glob, visam putere si prestigiu. Exista in fiinta noastra anumite forte care ne vor permite sa ne construim un viitor durabil, iar pentru acest lucru trebuie sa fim in stare sa intelegem si sa adoptam o viziune globala.

3 Globul simbolizeaza nevoia noastra de deplinatate sau, pentru cineva care deja a facut pasi importanti in calatoria sa spirituala, apropierea de aceasta stare.

Glob , Vis cu Glob , am visat Glob , talmacire vis cu Glob , interpretare vise cu Glob , Glob in vis, semnificatie Glob in vis, ce inseamna daca visez Glob , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Glob , visez Glob , am visat Glob , semnificatie Glob in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -