Semnificatia Ghilotina In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Ghilotina

 

1 Ghilotina din vis releva prezenta unei componente irationale a personalitatii noastre. Poate ca ne este teama sa nu ne pierdem stapanirea de sine sau sa nu cumva sa ne fie suprimata o latura a personalitatii. Este posibil sa constientizam o ofensa adusa noua sau prestigiului de care ne bucuram.

 

2 Exista posibilitatea sa pierdem contactul cu o persoana pe care o iubim sau cu acea parte a fiintei noastre capabila de iubire.

 

3 Prin modul in care functioneaza, ghilotina simbolizeaza ideea de separare, de pierdere. Este posibil sa ne fi pierdut nazuintele spirituale.

Ghilotina

Ghilotina in vis simbolizeaza gandire irationala, furie, ostilitate si eruptia unor emotii puternice. Trebuie sa gandesti si sa analizezi bine lucrurile inainte de a actiona.

La nivel spiritual ghilotina are functia de a separa ceva. Visul poate fi conectat cu sentimentele de vinovatie si auto-pedepsire.

Aparitia unei ghilotine in vis poate reflecta ideea unei pedepse primite, sau frica de o potentiala sanctiune in urma incalcarii unei reguli.

– Daca ai visat ca esti martorul(martora) unei executii inseamna ca vei fi martorul unui accident.

Ghilotina , Vis cu Ghilotina , am visat Ghilotina , talmacire vis cu Ghilotina , interpretare vise cu Ghilotina , Ghilotina in vis, semnificatie Ghilotina in vis, ce inseamna daca visez Ghilotina , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Ghilotina , visez Ghilotina , am visat Ghilotina , semnificatie Ghilotina in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: