Semnificatia Gheata In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Gheata

 

1 Visele in care se face simtita prezenta ghetii sunt de obicei puse in legatura cu emotiile. Suntem constienti de faptul ca suntem mai reci decat ar trebui sa fim, inabusindu-ne orice manifestare de caldura si compasiune. Drept urmare, ne inchidem intr-o situatie din care s-ar putea sa ne fie greu sa ne eliberam.

 

2 Gheata este si un simbol al rigiditatii, al fragilitatii ce se naste din incapacitatea de a intelege ce se petrece in jurul nostru, al construirii unor circumstante in care oamenii nu pot intra in contact cu noi. In functie de felul in care se manifesta in vis prezenta ghetii, aceasta poate indica o stare de efe- meritate.

 

3 Din perspective spirituala, gheata simbolizeaza o parte din fiinta noastra care a „inghetat“ si trebuie readusa la viata inainte de a putea spera sa facem progrese.

 Gheata – (murdara) anxietate, deruta sentimentala, stress, teama de respingere sau de eroare, deruta, stare de confuzie; (curata) rezistenta, economie, stagnare, asteptare, rigiditate, pasivitate; (mergand sigur pe gheata) incredere in ceilalti sau in persoana iubita; (mergand nesigur pe gheata) precautie, prudenta sporita in relatie cu ceilalti, neincredere, indoieli, teama de a nu fi inselat.

 Gheata – Daca visezi ca aluneci pe gheata sau ca stai pe o bucata de gheata vei avea o viata placuta si vei face calatorii interesante .

 Gheata – Supunere – avand – dificultati – carare cu – neliniste – cazand pe – iubire inselata – cu zapada – piedici de tot felul – drum cu – nerabdare – in mijlocul – pericol – intinsa – pierderi in afaceri, boala, vitalitate micsorata – mare intindere cu – dificultati – spargand – teama – topita – ceva iti scapa de sub control – turturi vazand – pericole, dificultati trecatoare – visand ca ai – vei fi inselat de o femeie.

 Ghetar

Ghetarul in vis se refera la sentimentele tale reci. Emotional te inchizi in tine. Alternativ, ghetarii denota schimbari evitabile.

– Daca in vis privesti un ghetar, inseamna ca te pandesc pericole, tradari si capcane la locul de munca.

– Daca in vis iti apare un ghetar mare inseamna ca vei face o calatorie intr-un tinut rece.

Gheata , Vis cu Gheata , am visat Gheata , talmacire vis cu Gheata , interpretare vise cu Gheata , Gheata in vis, semnificatie Gheata in vis, ce inseamna daca visez Gheata , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Gheata , visez Gheata , am visat Gheata , semnificatie Gheata in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: