Semnificatia Geanta In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Geanta

 

1 Cel care viseaza o geanta poate intampina dificultati din partea laturii feminine a identitatii sale. Cu toate acestea, se poate folosi de aptitudinile sale sociale pentru a reusi sa faca fata oricaror situatii cu care s-ar putea confrunta.

 

2 In functie de caracteristicile obiectului in sine (de pilda, o poseta, o geanta de voiaj), e posibil sa tinem departe de ochii altora anumite laturi ale personalitatii noastre.

 

3 Din punct de vedere spiritual, geanta simbolizeaza Necunoscutul si Ocultul. Ramane la latitudinea celui care viseaza daca „sa-si deserte sau nu desaga“ si sa se foloseasca de continutul ei.

Geanta – (de femeie) vezi poseta; (de umar sau de voiaj) mobilitate, adaptare, capacitate de a accepta schimbarile din mers, rapiditate in actiuni, senzatia ca nu mai este timp pentru tatonari, dorinta de schimbare; (mare, incapatoare) vezi valiza.

Geanta , Vis cu Geanta , am visat Geanta , talmacire vis cu Geanta , interpretare vise cu Geanta , Geanta in vis, semnificatie Geanta in vis, ce inseamna daca visez Geanta , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Geanta , visez Geanta , am visat Geanta , semnificatie Geanta in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: