Semnificatia Gaura In Vis Semnifica

revolut50delei

Gaura– (in ceva) eroare trecuta cu vederea, risipa de energie, pierderea unor resurse importante pe fleacuri sau lucruri neimportante; ceva lipseste sau trebuie schimbat in viata ta; (in ciorap sau pe haine) imagine stirbita, ce necesita o schimbare totala, nevoia de a crea o imagine mai buna despre tine; (intunecate sau adanci) teama de necunoscut, de imprevizibil; (gaura cheii) secrete, dorinta de a afla unele detalii greu accesibile, spionare, tendinta spre barfa, lipsa de incredere in ceilalti.

 Gaura – Freud interpreta gaura din punct de vedere sexual. Gaura care apare in vis exprima ceva amenintator, daca va visati cazand in ea , in realitate, va veti lovi de prieteni falsi sau de concurenti si nu veti putea rezolva o problema sexuala. Numai gaura mica poate fi interpretata pozitiv- pentru ca nu sunteti in pericol de a cadea in ea.

 Gaura – O durere ascunsa te va face bolnav – in haine – suparare – scapi o – sanatatea ta se va imbunatati.

Gaura , Vis cu Gaura , am visat Gaura , talmacire vis cu Gaura , interpretare vise cu Gaura , Gaura in vis, semnificatie Gaura in vis, ce inseamna daca visez Gaura , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Gaura , visez Gaura , am visat Gaura , semnificatie Gaura in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: