Semnificatia Gard In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Gard

 

1 In vis, gardul simbolizeaza barierele si clasele sociale, dar si nevoia noastra de intimitate. Poate ca suntem constienti de unele limite existente in relatiile pe care le cultivam, lucru ce poate impiedica stabilirea acelui tip de legatura de care avem nevoie. Este posibil sa intampinam dificultati in a ne ex- prima intr-un anumit fel.

 

2 Atunci cand intalnim in cale un gard sau o bariera, trebuie sa depunem un efort suplimentar pentru a depasi piedicile reprezentate de acele bariere.

 

3 Un gard poate simboliza hotarele spiritualitatii. Trebuie sa deslusim ce anume ne tine pe loc in cautarile noastre spirituale.

Gard– (care trebuie escaladat) obstacole, probleme, incapacitatea de a continua o actiune; (care inconjoara un spatiu, incomplet inchis, cu posibilitate de iesire) constrangeri, libertate limitata de actiune sau de exprimare; (care inconjoara un spatiu, complet inchis, fara posibilitate de iesire si cu sentiment de liniste) protectie, prudenta exagerata, nevoie de odihna, de retragere din mijlocul agitatiei, autocontrol, nevoie de intimitate; (care inconjoara un spatiu, complet inchis, fara posibilitate de iesire si cu sentiment de neliniste) izolare, egoism, egocentrism, avaritie, separare, teama de a nu fi prins in capcana.

 Gard – Daca visezi ca sari sau construiesti un gard inseamna ca iti vei gasi bucuria atat in dragoste cat si in muncadaca visezi ca acel gard cade te vei certa cu persoana iubita .

 Gard – Vrei sa iesi din incurcatura – de nuiele uscate – seceta – facand – progres, spor – sarind – izbanda, rezultate bune in afaceri.

Gard , Vis cu Gard , am visat Gard , talmacire vis cu Gard , interpretare vise cu Gard , Gard in vis, semnificatie Gard in vis, ce inseamna daca visez Gard , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Gard , visez Gard , am visat Gard , semnificatie Gard in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: