Semnificatia Garaj In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Garaj

 

1 Imaginea unui garaj aparuta in vis poate sugera maniera in care ne gestionam aptitudinile si calitatile personale. Privit si ca atelier unde se fac anumite lucrari de reparatii si intretinere, garajul este locul din care trebuie sa iesim in lume pentru a arata rezultatul muncii noastre. Supunem unei examinari atente rezervele noastre de impulsuri si motivatii si poate chiar propriile aptitudini.

 

2 Tinand seama de faptul ca imaginea din vis a unei masini semnifica modul in care ne abordam viata exterioara, un garaj unde se executa si lucrari de reparatie si intretinere poate sugera nevoia de atentie personala si, poate, si de ingrijire a corpului.

 

3 Fiecare dintre noi se afla in posesia unor unelte spirituale, care, din cand in cand, se manifesta vizi- bil. Un garaj simbolizeaza tocmai aceste resurse aflate in rezerva, ca un memento al faptului ca ne putem folosi de ele oricand.

Garaj– Element de context ce vizeaza resursele personale: financiare, de caracter, talente ascunse, cunostinte, orice gen de bun sau valoare tinuta in rezerva, cu scopul de a fi folosit la nevoie; (intrand in garaj) nevoia de a economisi aceste resurse, de a nu le risipi pe actiuni marunte; (iesind din garaj) nevoia de a folosi din plin aceste resurse; (fiind in garaj) tendinta de a acumula aceste resurse pentru momente mai dificile, deci expectativa, senzatia de stagnare.

 Garaj – Cu multe masini – o persoana in varsta te ajuta sa treci un obstacol – cu masini vechi ce trebuie reparate – vei incheia o noua afacere.

Garaj , Vis cu Garaj , am visat Garaj , talmacire vis cu Garaj , interpretare vise cu Garaj , Garaj in vis, semnificatie Garaj in vis, ce inseamna daca visez Garaj , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Garaj , visez Garaj , am visat Garaj , semnificatie Garaj in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: