Semnificatia Furtuna In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Furtuna

 

1 In vis, furtuna sugereaza o rabufnire a celor mai intime emotii. Este posibil sa avem sentimentul ca suntem zdrobiti sub puterea evenimentelor sau a emotiilor. Mai poate semnifica si furia.

 

2 Atunci cand ne aflam in impas, de exemplu, intr-o relatie, aparitia furtunii in vis poate aduce u-surarea. Cand o cearta nu duce la solutionarea unei probleme in viata reala, furtuna din vis ne poate curata atmosfera emotionala.

 

3 Din perspective psihologica, furtuna simbolizeaza forta creativa. Tunetul si fulgerul sunt uneltele zeilor furtunii.

Furtuna– Necazuri, suparare, proces lung care te va obosi – calm dupa – perioda de calm si pace – cu fulgere si tunete – schimbare in bine – cu grindina, ploaie si zapada – pericol – doborand copacii – probleme financiare – pe mare – frica, primejdie, stricaciune de bunuri – privind – situatia in schimbare – prins de – schimburi spre bine la serviciu – prin ocean – vesti cu probleme – stand in – pericol, amenintare – trecand prin – eforturile tale vor fi incununate de castiguri pe potriva – vant cu – pericol – violenta – ganduri si idei daunatoare.

 Furtuna – Furtuna sugereaza depresia si conflictele Daca visezi ca esti prins de furtuna pe mare sau pe uscat inseamna ca vei avea griji minore care pot fi depasite daca esti temperat .

Furtuna – Furtuna pe mare de vei visa, semne rele pentru tine, framantari sufletesti, dar si necazuri materiale.

Furtuna , Vis cu Furtuna , am visat Furtuna , talmacire vis cu Furtuna , interpretare vise cu Furtuna , Furtuna in vis, semnificatie Furtuna in vis, ce inseamna daca visez Furtuna , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Furtuna , visez Furtuna , am visat Furtuna , semnificatie Furtuna in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: